Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Vooraanstaande professionals vertrouwen op ADI

Bekijk waarom ADI de leidende wereldwijde distributeur van laagspanning is

Onze klanten vereisen een distributeur die hoogwaardige kwaliteit levert. Dankzij het brede aanbod en de beschikbaarheid van producten, geconfigureerde oplossingen en branche-expertise van ADI kunnen dealers en integratoren efficiënter werken en betrouwbare diensten aanbieden. Daarom zijn wij de toonaangevende distributeur van beveiliging en laagspanning.De digitale tak van ADI

ADI levert het grootste online assortiment van beveiligings- en laagspanningselektronica, evenals een hub om uw gehele account online te beheren. Bekijk en shop meer dan 10.000 producten met specificatiebladen, afbeeldingen en prijzen op onze website. Meld u vandaag nog aan voor een online ADI-account en krijg toegang tot ons volledige pakket accountbeheerfuncties: vraag offertes aan, controleer prijzen, plaats en volg bestellingen en bekijk de voorraad altijd en overal, 24/7. Klanten genieten ook van het extra gemak van onze mobiele ADI-app.


Ruime keuze uit topmerken

In samenwerking met meer dan 700 vooraanstaande leveranciers wereldwijd onderzoeken, selecteren en kopen wij de nieuwste producten. Hierdoor hebben onze klanten toegang tot de nieuwste technologieën en het grootste assortiment beveiligings- en laagspanningsproducten.


Directe productbeschikbaarheid

Duizenden artikelen zijn dagelijks in voorraad op onze website en in onze filialen en lokale distributiecentra in Europa en Zuid-Afrika.

Met snelle verzending en handige afhaalmogelijkheden in de filialen, waaronder afhalen op de stoep en veilige kluisjes die 24/7 toegankelijk zijn, kunnen klanten dankzij onze onmiddellijke beschikbaarheid van producten tijd besparen, projecten sneller voltooien en hoeven zij minder voorraad aan te houden.


Deskundig verkooppersoneel

Wij hebben gespecialiseerde kennis in huis. De leden van ons verkoopteam hebben gemiddeld meer dan 10 jaar ervaring in de sector en krijgen minstens 35 uur training per jaar, waaronder elke maand nieuwe producttraining. We hebben experts voor elke categorie en toepassing, zodat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat ze de beste oplossingen hebben voor elke klus.


Ontwerp en programmering van systemen

ADI heeft product- en technologiedeskundigen in dienst en helpt bij het systeemontwerp, de productselectie en de technische ondersteuning voor elk project. Onze ondersteunende teamleden voorafgaand aan de toepassing hebben gemiddeld 20 jaar ervaring in de sector en een klanttevredenheid van 98%. Ons team zet zich in om de werklast van klanten te verlichten en het uitvoeren van installaties eenvoudiger en efficiënter te maken.


close button