Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

RISCO

Eén Paneel voor al uw behoeften

LightSYS+ is een krachtige gecertificeerde oplossing. Het past zich aan de behoeften van de locatie aan en kan naadloos uitgebreid worden tot 512 zones, van woningen en KMO's tot grote Graad 3 commerciële projecten.

Geïntegreerde toegangscontrole

Geïntegreerde alarm- en toegangscontrole welke u een gemakkelijke, flexibele en perfecte oplossing biedt voor het beheer van kleine en middelgrote commerciële installaties met max. 32 deuren en 500 gebruikers.

Eenvoudig te installeren

Het geheel van professionele functionaliteiten doet geen afbreuk aan de installatievriendelijkheid. Bovendien is LightSYS+ backward compatibel, u kunt elk oud systeem eenvoudig en snel vervangen, upgraden en uitbreiden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

RISCO is een verantwoordelijke en ethische organisatie, voor wie MVO op mondiaal niveau centraal staat in ons bedrijfsethos. Wij bevorderen naleving, transparantie, bescherming van het milieu en duurzaamheid.

RISCO beschermt de veiligheid en het welzijn van werknemers en gebruikers, en zorgt ervoor dat persoonsgegevens beter worden beschermd dan de hoogste normen in de sector.

Winkel op categorie

Bedrade Detectoren
Draadloze Detectoren

RISCO Cloud

Gebruikers voorzien van innovatieve producten en diensten die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en installateurs terugkerende inkomsten uit diensten bieden

Meer info

Vupoint

Een complete geïntegreerde alarm- en video-oplossing die gebruikers voorziet van realtime live videoverificatie, ondersteund door een lijn IP-camera's en NVR's

Meer info

RISCO resources

RISCO Stars

Uw installatie is meer waard! Kies voor RISCO, scan elk product, krijg 5 jaar productgarantie en stars punten die u kunt inwisselen voor een selectie van beloningen.

Meer info
RISCO University

Verhoog uw kennis, verbeter uw vaardigheden en blijf op de hoogte van de nieuwste beveiligingstechnologieën met de cursussen en certificeringen van RISCO University.

Meer info
HandyApp

RISCO's installateurs-app helpt u uw installaties te stroomlijnen met een installatie- en configuratiewizard voor panelen, toegang tot technische handleidingen en ondersteuning.

Meer info

Bekijk onze productvideocatalogus

RISCOntrol
RISCO Cloud Installer Admin
LightSYS+ One Panel - cover all your needs

In de afgelopen vier decennia is RISCO uitgegroeid tot een technologische leider in de wereldwijde markt voor beveiligingsoplossingen, met miljoenen tevreden klanten over de hele wereld en regionale kantoren over de hele wereld.

RISCO Group ontwikkelt Cloud-gebaseerde intelligente beveiliging, toegangscontrole videobewaking en verificatie domotica oplossingen en levert innovatieve en betrouwbare beveiligingsproducten aan topkwaliteit voor elk type en elke grootte van installatie voor zowel de residentiële en commerciële markten. Wij zijn technologische leiders en streven naar innovatie in al onze producten. Onze Cloud-gebaseerde oplossingen maken efficiënte en kosteneffectieve installaties mogelijk met de hoogste normen voor gegevensbeveiliging op de markt. Onze smartphone-applicatie biedt gebruikers op afstand toegang tot hun beveiligingssystemen en maakt volledige controle en gemoedsrust mogelijk. Ons doel is om onze klanten voortdurend te voorzien van de modernste technologie, persoonlijke service en klantenondersteuning.

Back to top
close button