Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

2N

2N Intercoms

 

Doe geen concessies als het gaat om veiligheid en gemak. Kies voor de next-gen IP intercom van de marktleider.

2N Ontvangstmonitoren

 

Combineer moderne IP intercoms met moderne ontvangstmonitoren. U heeft de keuze uit het brede assortiment van 2N: van Android-apparaten met 7'' displays tot klassieke audio-only units.

2N Slimme Lezers

 

Beveilig elk project met de juiste toegangscontrole lezer. Kies voor de beste optie: PIN code, RFID cards, Bluetooth, vingerafdruk of een combinatie van alle technologieën.

De 2N® IP Style

De 2N® IP Style is een game-changing en bekroonde IP intercom, die door een enthousiaste klant ook wel eens de 'Ferrari van de intercoms' werd genoemd. Geniet van een premium design en hoogste functionaliteit in combinatie met gegarandeerd betrouwbare beveiliging.

Bekijk de video

2N Uitgelichte producten

Ontdek de verschillende productlijnen

Interphones IP
Indoor Panels
2N Access Unit M
2N Access Unit 2.0
2N Licences

Mobile Access: the key
of the future

Open deuren snel en betrouwbaar met mobiele telefoons: Met 2N beveiligde Bluetooth technologie WaveKey worden sleutels overbodig.

Meer lezen

Open de deur vanuit uw mobiele telefoon

Met de 2N® Mobile Video service kunnen gebruikers op de deurbel reageren en de deur open doen vanaf hun mobiele telefoon.

Meer lezen

Bespaar tijd

Profiteer van 2N online tools waarmee u projecten sneller en gemakkelijker kunt ontwerpen.

2N Project Designer

Creëer snel en eenvoudig uw toegangscontrole- en communicatieoplossing. Kies de 2N-productconfiguraties die passen bij de functies die u nodig hebt.

ONTDEK MEER
2N Academy

Gratis, wanneer u maar wilt en waar u ook bent – zo ziet online studeren bij de 2N Academy eruit. Studeren wordt een plezier!

ONTDEK MEER
2N Virtual Experience

Productfoto's alleen volstaan niet meer. 2N biedt u ervaring met 3D-animaties. Demonteer producten en controleer de onderdelen.

ONTDEK MEER

Video's

2N IP Style
WaveKey
Solution for Residential

2N is wereldleider in IP-toegangscontrolesystemen. 2N is een voorloper op het gebied van innovatie in de sector en ontwikkelde in 2008 de eerste IP-intercom ter wereld en tien jaar later de eerste LTE/4G-intercom. Haar portfolio omvat deurtelefoons, antwoordpanelen en toegangscontrolesystemen. 2N is gespecialiseerd in de residentiële sector en biedt producten die compatibel zijn met Bluetooth, smartphone en tablet. Voor 2N is design even belangrijk als innovatie. De Red Dot en iF Design Awards getuigen hiervan. 2N werd in 1991 opgericht in Tsjechië. Praag blijft het wereldwijde hoofdkantoor met teams in negen andere landen (VS, VK, Duitsland, Italië, Nederland, Frankrijk, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten en Australië) en een uitgebreid distributienetwerk in de rest van de wereld.

Back to top
close button