Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Prestaties wanneer u deze het meest nodig hebt

Beveiliging moet niet aan het toeval worden overgelaten. Dankzij het innovatieve ontwerp en de modernste techniek leveren Capture-bewegingsdetectoren uitstekende prestaties.

Uitstekende detectieprestaties

Vorm of functie? De meeste bewegingsdetectoren compromitteren het een voor het ander. Niet met Capture. Het ontwerpteam van Texecom begon met de perfecte optische geometrie voor bewegingsdetectie en ontwikkelde een prachtig minimalistisch onopvallend ontwerp dat de optische kwaliteiten viert in plaats van verbergt.

Superieure radardetectie

Superieure optische PIR-prestaties worden perfect aangevuld met geavanceerde K-band microgolfdopplerdetectie op alle Capture-modellen met dubbele technologie.

Huisdierimmuniteit als standaardoptie

Alle Niveau 2 Capture-modellen zijn standaard voorzien van een innovatieve huisdierimmuniteitsoptie met 2 fasen, met behoud van Niveau 2-detectieprestaties.
Schakel gewoon de speciaal ontworpen optische instelling voor huisdierimmuniteit in en selecteer de digitale detectie-algorimen voor maximale huisdierimmuniteit.

Ongeëvenaarde draadloze connectiviteit

Draadloze Ricochet-apparaten ontvangen en herhalen draadloze transmissies van andere apparaten. De omvang, schaalbaarheid en het bereik van het gehele systeem zijn uitgebreid, aangezien draadloze signalering niet wordt beperkt door punt-tot-puntcommunicatie.

Betrouwbaarheid waar u op kunt vertrouwen. Captured.

Texecom begrijpt dat betrouwbaarheid de basis is voor het vertrouwen in een inbraakalarmsysteem en heeft de Capture-reeks ontwikkeld tot ons meest betrouwbare, veerkrachtige, flexibele en robuuste reeks bewegingsdetectoren tot op heden.

Gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan

Geavanceerde elektronische bewegingssensoren zijn zeer gevoelige apparaten. De meeste oorzaken van verkeerde activeringen zijn omgevingsfactoren die de gevoelige elektronica in het apparaat verstoren.
​Capture is anders. Elk Capture-model is voorzien van een ingekapselde elektronische module aan de voorzijde, waardoor de gevoelige elektronica wordt beschermd tegen beschadigingen en valse alarmen.

Dynamisch vals alarm vermijden

Alle Capture-detectiesensoren analyseren op intelligente wijze de omgeving om echte inbraaksituaties te bepalen, terwijl ze actief elektrische ruis en andere potentiële bronnen van vals alarm afwijzen. Met geavanceerde digitale signaalverwerking voor de gehele reeks zijn de Capture-modellen voorzien van een reeks geavanceerde detectiealgoritmen om de betrouwbaarheid te garanderen zonder afbreuk te doen aan de detectieprestaties.

Levenslange garantie

Elk Capture-model wordt geleverd met een levenslange garantie tegen materiaal-, fabricage- en prestatiegebreken.
Texecom heeft geïnvesteerd in geavanceerde elektronische fabricage-, assemblage- en testapparatuur specifiek voor de Capture-reeks en alle Capture-apparaten zijn ontworpen en geproduceerd in Texecoms productiefaciliteiten in het noordwesten van Engeland.

Bezoek de website van onze partner voor meer informatie over Texecom Capture.

close button