Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Onze experts kunnen u snel helpen

We weten hoe belangrijk het is om een probleem tijdens een installatie zo snel mogelijk op te lossen om vertragingen bij de levering te voorkomen. Daarom staat het technische team van ADI klaar om u telefonisch te ondersteunen bij elke stap van de installatie.

Ons door de fabrikant getrainde team is ervaren in het oplossen van problemen op afstand en zal de beste oplossing bieden op basis van uw beschrijving om ervoor te zorgen dat u het resultaat kunt leveren dat uw klant verwacht.

Naast telefonische support helpen wij u ook graag via remote viewing. Hiermee kunnen onze experts gerichter hulp bieden.

Voordelen van systeemontwerp


Kosteneffectiviteit


Risicoreductie


Tijdsbesparing

Ondersteuning
op locatie

Verhoogde
efficiëntie

Minder
mankracht

Waarom ADI

  • We hebben het grootste assortiment beveiligingsproducten in de Benelux: over 150 a-merken, 15.000 producten.
  • Ervaren en gecertificeerd technisch ondersteuningsteam
  • Multidisciplinaire ervaring

Markten

Detailhandel

Productie

Onderwijs

Vervoer

Gastvrijheid

Residentieel

Commercieel

Openbare gebouwen

Industriële gebouwen

Wij helpen u graag

Heeft u ondersteuning op locatie nodig? Of wilt u dat wij samen naar een probleem kijken? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of uw contactpersoon. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug om u bij de inbedrijfstelling te ondersteunen.

Mocht de apparatuur defect raken, staat ons aftersales team tot uw beschikking. Ook kunt u contact opnemen via het RMA-gedeelte van deze website.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

close button