Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Momenteel ervaren wij vanuit meerdere leveranciers vertraagde leveringen in ons magazijn.
Dit kan mogelijk een impact hebben op de leveringsbetrouwbaarheid die u van ons gewend bent. 
De achtergrond van deze vertragingen liggen op diverse vlakken:

 
 
 

Grondstoffen tekorten; wellicht dat u het in het nieuws heeft meegekregen. Wereldwijd worden elektronicaproducten geconfronteerd met een tekort aan cruciale componenten en grondstoffen. De oorzaken van deze tekorten liggen vooral in de productie, een globaal tekort in de fabricage van halfgeleiders, en de groeiende vraag naar applicaties gebaseerd op deze technologie. Dit heeft niet alleen invloed op onze leveranciers, maar op alle leveranciers van elektronische componenten en eindproducten.

Transport & logistiek: overheidsbeperkingen en beschikbaarheid van wereldwijd transport maken dat het netwerk van vervoerders zwaarder belast is. Simpel gezegd, niet altijd kunnen alle pakketjes tijdig in ons magazijn opgehaald worden om vervolgens weer binnen het tijdsbestek dat we gewend zijn bij u als klant worden afgeleverd.

close button