Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button
ADI, Inbraak nieuws en updates ...

Laatste update op: 28/11/2019

 

HIKVISION | Inbraak & video op één platform

Integratie vormt de kern van de AXHub, het systeem maakt gebruik van Cloud-technologie om inbraak en video als nooit tevoren te combineren.
Via de Cloud worden maximaal twee camera's voor videoverificatie rechtstreeks op de AXHub aangesloten, zo kan het systeem naadloos videobeelden rechtstreeks aan de gebruiker leveren. Hik-Connect-compatibiliteit maakt ook volledige controle over het systeem vanaf elke locatie mogelijk.
 

 
 

TEXECOM | Impaq SC-W schoksensor

Impaq SC-W zet de nieuwe standaard voor de prestaties van schoksensoren. De nieuwe Europese norm voor trillingsdetectoren, EN50131-2-8, legt strenge prestatiecriteria op voor een breed scala aan oppervlaktematerialen. De Impaq S-Serie overstijgt deze eisen en is onafhankelijk gecertificeerd voor Niveau 2 door Telefication B.V.
De Impaq SC-W is ontworpen om een krachtige schok te detecteren en analyseren en kan waarschuwen voor een poging tot inbraak voordat de inbraak daadwerkelijk plaatsvindt. Daardoor wordt de veiligheid van personen en eigendommen gewaarborgd. De nieuwe Impaq SC-W biedt een ongeziene verandering in schokdetectieprestaties met VIBER™ Accelerometer Technologie voor toonaangevende inbraakdetectie die alle normen overtreft.

 

 
MEER INFO
 

DUALTECH | Effectieve & veilige 4G routers

De NENA & PANGEA 4G Security Routers zijn effectieve en veilige 4G-router voor CCTV-systemen, toegangscontrolesystemen en andere systemen voor bewaking en remote access.
Met zijn slimme functies voor het verzenden van alarmsignalen is de NENA speciaal ontwikkeld voor de hoge eisen van de beveiligingssector en is het de optimale oplossing op plaatsen waar geen vast internet beschikbaar is.
Ook de PANGEA is speciaal ontwikkeld voor de beveiligingssector en met deze 4G Security Router kunnen alle beveiligings-, besturings- en regelsystemen van het gebouw aan elkaar worden gekoppeld.

 

 

VISONIC | PowerG draadloos outdoor magneetcontact

Het nieuwe Wireless Outdoor magneetcontact op basis van de PowerG technologie met ongeëvenaarde draadloze 2-weg communicatie dat Visonicon onlangs introduceerde, kan gecombineerd worden met de PowerMaster-inbraaksystemen en biedt een grote schakelafstand tussen reed-contact en contramagneet. Dit maakt het uitermate geschikt voor poorten en hekken. Verder USP’s van dit contact zijn; de lange batterijlevensduur, weerbestendigheid, tamperproof en een input voor externe componenten (b.v. 2e magneetcontact).
 

 

GJD| GJD240 en de GJD250 IP PIR-detectoren

Het summum van integratie nu bij GJD, namelijk de GJD240 en de GJD250 IP PIR-detectoren. Deze bieden namelijk koppelingen met gerenommeerde VMS-systemen zoals b.v. Milestone en Genetec maar tevens met camerasystemen, zoals Axis, Hikvison of Dahua. Ook interessant is hun detectiebereik tot 50 meter, PoE voeding, programmatie middels webbrowser, montagehoogte tot 3 meter en IP 65 voor buitengebruik.
 

 

EATON | UPS & PDU voor bedrijfskritische toepassingen

EATON is, naast fabrikant van inbraakalarmsystemen (voorheen Scantronic), ook leverancier van hoogwaardige UPS-systemen en Power Managementoplossingen.Eaton heeft een breed scala aan producten voor consumenten, midden- en kleinbedrijf en grote datacenters en is een internationale marktleider op dit gebied. Recent voegde ADI de UPS-producten van Eaton voor u aan het assortiment toe!

 

BESTEL
OVERZICHT
FTP-SERVER

 

 

 

Wist u dat commodity producten zoals batterijen en kabel bij ADI altijd tegen de scherpste prijzen in de markt worden verkocht. Bekijk dus zeker ons aanbod en vergeet hierbij zeker het PowerSonic gamma niet. De NETTO prijzen van alle batterijen uit dit gamma zijn vanaf nu namelijk met 10% verlaagd! 

Kent u het uitgebreide gamma magneetcontacten van Alarmtech?
Deze magneetcontacten van Zweedse kwaliteit zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en een langdurige probleemloze werking en zijn nu ook in sets verkrijgbaar bij ADI! Download het productoverzicht met alle beschikbare modellen.

Graag brengen wij u op de hoogte van een belangrijke Firmware update voor de Honeywell Galaxy Flex en Dimension panelen. Galaxy Flex v3.51 en Galaxy Flex (+) v3.51 & Galaxy Dimension v7.03.
Om deze firmware juist te ondersteunen is een patch voor RSS en UMS (v3.54.001) nodig.
Firmware en RSS patch zijn te downloaden van onze FTP-server.

 
close button