Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Western Digital

WD PURPLE PRO Enterprise oplossing voor AI en Deep Learning

Met de toename van camera’s groeit ook de behoefte aan schijven met hoge capaciteit en hoge prestaties die geschikt zijn voor hoge werklasten. Deze kenmerken staan centraal in de keuze van schijven voor deep learning vereisten van moderne AI systemen.

WD Purple - Standaardoplossing voor bewaking

Onze schijven zijn beschikbaar in capaciteiten tot en met 8 TB en bieden een rendabele en energiezuinige standaardoplossing voor omgevingen met maximaal 64 camera’s in DVR’s of NVR’s.

WD PURPLE microSD

WD Purple MicroSD kaarten zijn specifiek ontwikkeld voor continu gebruik en beschikken over functies die niet beschikbaar zijn in onze kaarten voor algemeen gebruik of voor fotografie en video.

Waarom WD PURPLE?

Onze WD Purple™-producten zijn specifiek ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van de branches voor Smart Video en bewaking: kaarten en schijven die ononderbroken worden gebruikt en duurzaam moeten zijn. Onze kaarten voor consumenten zijn niet ontwikkeld voor continu gebruik in veeleisende

omgevingen en het gebruik hiervan in dergelijke bewakingstoepassingen kan de garantie ongeldig maken. Met geoptimaliseerde firmware en functies zoals Western Digital Drive Analytics™ en Card Health Monitoring kunt u ervan op aan dat uw producten volledig geschikt zijn voor hun doel.

Winkel op Categorie

Harddrives
SD Cards
Harddrive < 5TB
Harddrive 5-10TB
Harddrives >10TB

Centrum voor bewakings- oplossingen

Western Digital Blog

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze blog.

Meer info
Western Digital Support

Hulp nodig? Via onze support center staan wij je graag bij!

Contacteer ons
MyWD Reseller Program

Blijf op de hoogte van het nieuws, lanceringen en updates

MELD U VANDAAG NOG AAN

Video's

WD Purple™ - For a Smarter World
myWD™ - Smart Video - Storage Certified Reseller Progam
myWD™ - Partner Program

De oplossingen voor Slimme Video-opslag van Western Digital zijn klaar om de explosie in realtime videogegevens en AI te ondersteunen en versnellen. Het beproefde en vertrouwde WD Purple™-portfolio is speciaal gebouwd voor Slimme Video-systemen die 24/7 actief zijn en ultrabetrouwbare en duurzame Slimme Video-opname bieden van camera tot cloud.

Back to top
close button