Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Volledige ondersteuning bij uw systeemontwerp

Met een ervaren en gecertificeerd technisch team voor diverse productcategorieën ondersteunen wij u graag bij het systeemontwerp voor uw project. Daarnaast ondersteunen wij u graag bij het opstellen van een passende offerte.

Van een eenvoudig systeem tot complexe geïntegreerde oplossingen, de experts van ADI ondersteunen u graag bij het systeemontwerp voor uw volgende project. Hierbij profiteerd u van de multidisciplinaire ervaring van het team. Wij werken nauw met u samen om een gedetailleerd inzicht te krijgen in de vereisten en verwachtingen van uw klant en ondersteunen u bij het vinden van een geschikte oplossing die past bij het budget. Daarbij geven wij u graag advies, product aanbevelingen of klankborden ideeën. Mocht er een effectievere oplossing zijn, zullen wij onze inzichten zeker met u delen om zo samen tot het best mogelijke resultaat te komen. Ook denken wij mee over de bestaande en toekomstige wet- en regelgevingen om zo een duurzame oplossing te vinden.

Het enige wat u hoeft te doen is een aanbestedingsdocument of technische/ontwerptekeningen aan te leveren.
Vul het onderstaande formulier in om een offerte voor een project aan te vragen of een bestelling te plaatsen voor een systeemontwerp.

Een systeemontwerp omvat:

  • Een volledige productlijst voor een nauwkeurig kostenplaatje
  • Alle vereiste documentatie, inclusief data sheets
  • Volledige technische ondersteuning tijdens het hele project
Voordelen van systeemontwerp


Kosteneffectiviteit


Risicoreductie


Tijdsbesparing

Ondersteuning
op locatie

Verhoogde
efficiëntie

Minder
mankracht

Waarom ADI

  • We hebben het grootste assortiment beveiligingsproducten in de Benelux: over 150 a-merken, 15.000 producten
  • We hebben een ervaren en volledig geaccrediteerd technisch team
  • Een toegewijde projectmanager begeleidt uw project van begin tot eind
  • Multidisciplinaire ervaring

Markten

Detailhandel

Manufacturing

Onderwijs

Transport

Horeca

Woongebouwen

Commerciële productie

Openbare gebouwen

Industrieel

Hoe werkt het?

1. Vul het onderstaande formulier in. Hoe meer details u doorgeeft, hoe nauwkeuriger kunnen wij reageren.


2. Een vertegenwoordiger zal op basis van de volstrekte informatie over de vereisten en de omvang van uw project contact met u opnemen.


3. Daarna kunnen wij samen aan het systeemontwerp beginnen, product aanbevelingen doen en al uw vragen beantwoorden. Daarnaast maken wij graag een offerte voor uw project.

Ontvang een gratis offerte

Om te beginnen, vul het onderstaande contactformulier in of neem contact op met uw account manager. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

close button