Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

STI

Vals brandalarm?

STI produceert een reeks beschermkappen, van integrale hoezen tot modellen voor buiten en sirenes; er zijn variaties voor alle toepassingen. Deze hoezen zijn speciaal ontworpen om valse brandalarmen te voorkomen.

Krijg het gedekt

STI's assortiment van met kunststof gecoate, zware stalen kooien is speciaal ontworpen om belangrijke apparaten te beschermen tegen misbruik of onopzettelijke schade, zonder de juiste werking of onderhoud te belemmeren.

De Stopper-serie

Voorkom ongeoorloofd gebruik, ontmoedig diefstal en minimaliseer schade aan nooduitgangen, branddeuren en brandblussers.

Over STI

Al meer dan 40 jaar zet STI zich in voor de verbetering van haar bestaande assortiment, terwijl ze nieuwe en innovatieve producten ontwikkelen - ter ere van het werk dat oprichter Jack Taylor in 1980 begon.

Winkel op categorie

Accessoires Brand
Componentbescherming
Conventionele Branddetectie

Catalogus

Op zoek naar productinformatie? Bekijk en download de nieuwste STI productcatalogi.

Download nu

Install & Help Video's

Bekijk onze video's voor handige installatietips en hulp bij veelvoorkomende installatieproblemen.

Kijk nu

Vertrouw op STI

Een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat, u kunt vertrouwen op STI. Bekijk onze bronnen om meer te ontdekken.

STI News

Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit de branche, spannende STI-productaankondigingen en essentiële brandveiligheidsvoorschriften.

Lees Meer
STI Solutions

STI begon met het oplossen van één veelvoorkomend probleem: hoe vals brandalarm te voorkomen. Sindsdien heeft STI oplossingen ontwikkeld voor veel veiligheids- en beveiligingsvraagstukken.

Meer info
STI Testimonials

Met meer dan 40 jaar ervaring, kijk wat anderen te zeggen hebben over STI's innovatieve producten en geweldige service.

Bekijk meer

Bekijk onze productvideocatalogus

Bescherm met de Diefstal Stopper
De universele stopper met laag profiel
Nieuwe functies voor exit-stoppers

STI is een gespecialiseerde fabrikant van brand-, veiligheids- en beveiligingsproducten. Onze producten helpen valse alarmen af te schrikken en diefstal en vandalisme van rookmelders, brandblussers en andere essentiële brand- en beveiligingsapparatuur te voorkomen.

Back to top
close button