Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Safety Technology International

/catalog/featured-brands/optex_hero-banner_protection-from-every-side

Wij beschermen de
dingen die u beschermen®

Vertrouw op STI® voor beschermkappen, korven, stoppers en handmelders voor commerciële of openbare gebouwen.

Koop nu

Producten voor brandveiligheid

STI produceert een breed gamma brand- en beveiligingsproducten, waaronder beschermkappen voor oproeppunten, handmelders, stoppers en korven om vandalisme, diefstal, schade en valse alarmen te voorkomen.

Koop hier

Korven

STI biedt een breed assortiment van sterke, met kunststof beklede stalek korven die speciaal ontworpen zijn om brandmelders te beschermen tegen misbruik, vandalisme of schade onder zware omstandigheden, zonder de functionaliteit van het beschermde apparaat te beïnvloeden.

Koop hier

Knoppen en handmelders

Stel oproeppunten en handmelders binnen of buiten op elk moment opnieuw in, bijvoorbeeld met de NoTouch®schakelaars. Deze multifunctionele standaardknoppen kunnen geleverd worden met aangepaste labels, in zes verschillendekleuren, met beschermkap en activeringskeuze, en zijn weerbestendig.

Koop hier

Safety Technology International (STI)

Voorkom valse alarmen, diefstal en vandalism aan levensbelangrijke apparatuur zoals brandmelders, rookmelders en brandblussers met de producten van STI. Het bedrijf produceert al meer dan 40 jaar brand- en beveiligingsproducten om scholen en bedrijven nog veiliger te maken. Zo wordt de druk op hulpdiensten door valse alarmen verminderd en blijft het vertrouwen van het publiek in brandalarmen behouden.

Koop nu

Winkelen per categorie

Brand producten

Beschermkappen voor handmelders helpem om valse alarmen en misbruik van brandmeldpunten te voorkomen.

Alarmen

Gebruik alarmen om misbruik van belangrijke beveiligingsapparatuur te voorkomen.

Behuizingen en beschermkappen

Behuizingen helpen de levensduur en betrouwbaarheid van kwetsbare producten te verlengen.

Oproeppunten en handmelders

Standaard en aangepaste oproeppunten. Kies de juiste kleur, activering en passende beschermkap.

Draden korven

Sterke korven gemaakt van staaldraad helpen belangrijke apparatuur zoals brandmelders te beschermen tegen vandalisme en schade.

STI productcatalogus

Op zoek naar meer productinformatie? Download de meest recente STI catalogus voor gedetailleerde specificaties en opties.

Download

STI installatie- en hulpvideo's

Op zoek naar meer productinformatie? Download de meest recente STI catalogus voor gedetailleerde specificaties en opties.

Bekijk hier

Vertrouw op STI®

STI maakt al meer dan 40 jaar producten om uw beveiligingsinstallaties te beschermen. Lees meer over het bedrijf.

Videos

STI-6200 diefstalstopper® alarm
Laag profiel universele stopper®
STI-6400 Exit Stopper Deuralarm
IP67 Waterdichte ReSet Oproeppost
Global ReSet - Veelzijdige montage
NoTouch® contactloze knoppen

STI produceert unieke brand-, veiligheids- en beveiligingsproducten voor toepassingen in scholen, ziekenhuizen, kantoren, openbare gebouwen, winkels, magazijnen en luchthavens. STI biedt verschillende producten aan om vals alarm en misbruik van brand- en veiligheidsproducten te voorkomen, zoals het Stopper-gamma, knoppen, afdekkingen, kooien, alarmen, oproeppunten, schakelaars en nog veel meer.

Back to top
close button