Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Paxton10 combineert toegangscontrole en video management in één simpele oplossing.

Beheer uw beveiliging vanaf een eenvoudig te bedienen platform, controleer de toegang tot uw gebouw en bekijk live videobeelden. Krijg toegang tot uw Paxton10 systeem via de webbased software.

Paxton10 is de perfecte beveiligingsoplossing voor uw gebouw!

Doordat Paxton10 Toegangscontrole en Video Management combineert in één simpele oplossing is het systeem flexibel en eenvoudig aan te passen aan de wensen en behoeften van de gebruiker. Beheer uw beveiliging vanaf een eenvoudig te bedienen platform, controleer de toegang tot uw gebouw en bekijk live en opgenomen videobeelden.

De Paxton10 PaxLock Pro deurbeslagen en de Entry deurintercom binnen- en buitenposten werken naadloos met Paxton10. De combinatie van Paxton10 Camera’s, toegangscontrole met smart credentials en de uitgebreide maar eenvoudige webbased software zorgen voor een krachtige oplossing.

Maak uw gebouw COVID proof met de Net2 toegangscontrole oplossingen

Als reactie op Coronavirus (COVID-19) hebben we enkele handige toepassingen gecreëerd in het Net2 toegangscontrole systeem. De huidige crisis stelt ons voor nieuwe uitdagingen. We moeten afstand bewaren, het liefst niets aanraken en ook nog eens goed op onze gezondheid letten. Er zijn tegenwoordig allerlei slimme technische oplossingen die ervoor zorgen dat men met een gerust gevoel de dag doorkomt en onnodige risico’s kan uitsluiten.

Benieuwd naar de Net2 COVID oplossingen?

Meer informatie over deze oplossingen hebben we verzameld op een handige pagina.