Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

De toekomst van de veiligheid is hier

Honeywell Commercial Security is een toonaangevende wereldwijde leverancier van toegangscontrole, inbraakdetectie, videobewaking en geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor commerciële markten, die over gans Europa levert.

Koop nu

Over Honeywell

Honeywell Commercial Security is een van 's werelds grootste fabrikanten van toegangscontrole, inbraakdetectie inbraakdetectie, CCTV en geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor de commerciële en particuliere markten. en particuliere markten. Onze kernactiviteit is het leveren van innovatieve beveiligingsproducten en -diensten aan producten en diensten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Wij leveren Geavanceerde maar kosteneffectieve oplossingen - ontworpen om een hoog rendement op investering te leveren; Geïntegreerde en schaalbare Geïntegreerde en schaalbare technologie - om uw investeringen te beschermen, zelfs als uw behoeften groeien en veranderen en veranderen; De hoogste beveiligingsniveaus - om gevaren af te schrikken, op te sporen en te voorkomen en financiële en operationele risico's te minimaliseren en financiële en operationele risico's te minimaliseren.

NDAA-compatibele video

Videocamera's uit de 35-, 60- en 70-series bieden veilige gegevensoverdracht en voldoen aan de NDAA (sectie 889). De 35-serie Cloud-NVR's zijn nu beschikbaar.

Meer informatie

MAXPRO® Access

Met MAXPRO® Access kunt u via MAXPRO® Cloud uw toegangscontrolesysteem veilig en eenvoudig implementeren. Verkrijgbaar in 1-, 2- of 4-deurs uitvoering.

Meer informatie

MAXPRO® Intrusion

Galaxy Dimension, Flex en FLEX+ zijn geïntegreerd met MAXPRO® Cloud. MAXPRO® Intrusion maakt gebruik van MAXPRO® Cloud voor configuratie en beheer.

Meer informatie

MAXPRO® Cloud

MAXPRO®Cloud is een volledig geïntegreerd ""Security as a Service"" toegangs- en videoplatform dat wordt gehost in Microsoft Azure. MAXPRO® Cloud maakt de beveiliging van gebouwen op één of meerdere locaties eenvoudig, flexibel en schaalbaar. Gebruikers kunnen hun beveiligingssysteem altijd en overal beheren via een standaard webbrowser of via een volledig geïntegreerde app.

Koop nu

Aanbevolen producten

Winkelen

Aanverwante bronnen

Commerciële beveiligingsoplossingen voor KMO's/MBK's

Ontworpen om een uiterst schaalbare, aanpasbare en geïntegreerde beveiligingsoplossing te bieden

Meer informatie

Commerciële beveiligingsoplossing voor ondernemingen

Pro-Watch - Een compleet ecosysteem dat aan alle beveiligingsbehoeften van het bedrijf voldoet.

Meer informatie

Honeywell bronnen

Honeywell veiligheidsmeldingen

Als u product(en) uit de onderstaande lijst met veiligheidsmeldingen hebt aangekocht en geïnstalleerd, gelieve de instructies te volgen en te upgraden naar de nieuwste firmware.

Meer informatie
NDAA-compatibele video-oplossingen

Honeywell IP-camera's uit de 35-, 60- en 70-series zijn ontworpen om te gebruiken als onderdeel van videosystemen die voldoen aan de NDAA 2019, sectie 889.

Meer informatie
Markten en Verticale markten

Honeywell werkt succesvol samen met veel bedrijven om innovatieve beveiligingsoplossingen te bieden die inspelen op unieke en uiteenlopende vereisten.

Meer informatie

Honeywell video's

    • MAXPRO® Cloud - Explainer Video
    • MAXPRO®MPA4 - Video
    • HWCS 35 SERIES - Video

Honeywell Security is een van 's werelds grootste fabrikanten van toegangscontrole, inbraakdetectie, videobewaking en geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor alle faciliteiten. Honeywell Security biedt innovatieve beveiligingsproducten en -diensten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het bedrijf biedt innovatieve beveiligingsproducten en -diensten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). (EMEA). Haar beveiligingsoplossingen zijn ontworpen om een grotere kostenefficiëntie, geïntegreerde en schaalbare technologieën en een minimale belasting van het milieu te bieden. en schaalbare technologieën, terwijl financiële en operationele risico's tot een minimum worden beperkt.

close button