Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Honeywell MAXPRO

Eenvoudig

Maak het inzetten van videobewaking, toegangscontrole en detectiesystemen op meerdere locaties gemakkelijk met cloud-gebaseerde configuratie.

Krachtig

Bekijk het dashboard, controleer de status van het systeem, zet het aan/uit en beheer gebeurtenissen op elk gewenst moment en vanaf elke locatie.

Op Afstand

Verminder de dagelijkse disrupties dankzij MAXPRO Cloud. Beveiliging en bedrijfsinformatie kunnen onderweg worden beheerd en gemonitord. Hierdoor houdt u uw focus op uw bedrijfsresultaten, waar u ook bent.

Over Honeywell

Marktleider Honeywell is een pionier in de revolutionaire ontwikkelingen die de huidige beveiligingssystemen hebben gevormd. Met 300 ingenieurs leggen we de lat hoog voor de toekomst door te investeren in onderzoek en ontwikkeling. Onze productiefaciliteiten zijn van wereldklasse en door strenge tests voldoet Honeywell-apparatuur aan alle ISO-9001-protocollen.

Winkel op categorie

Inbraak kits
Bedienpanelen
Communicatie
Controllers
Bekijk alle producten

Wilt u meer weten ?

Alles over MAXPRO Cloud; een intelligente, flexibele en schaalbare technologie, ontworpen door Honeywell en aangedreven door Microsoft Azure, vindt u hier

Bronnen voor jou

Bezoek de Honeywell UK / MAXPRO Cloud-website om alles te ontdekken.

Ontdek meer
Hoe kan MPC helpen?

Ontdek waarom MAXPRO Cloud de beste optie is voor uw klanten.

Ontdek meer
Wat zeggen klanten?

Zie hoe MAXPRO Cloud de beveiliging verbetert en de activiteiten stroomlijnt voor de kleine en middelgrote bedrijven van vandaag.

Ontdek meer

Videos

MPC Video Clip
MPA Video Clip
MPC How-to Video Series

Honeywell Security is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van toegangscontrole, inbraakdetectie, videobewaking en geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor de commerciële en residentiële markt. Onze kernactiviteit is het leveren van innovatieve beveiligingsproducten en -diensten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA ). Wij leveren: Geavanceerde maar kosteneffectieve oplossingen - ontworpen om een hoog rendement op uw investering te leveren; Geïntegreerde en schaalbare technologie - om uw investeringen te beschermen, zelfs als uw eisen groeien en veranderen; De hoogste beveiligingsniveaus - om gevaren af te schrikken, op te sporen en te voorkomen en de financiële en operationele risico's tot een minimum te beperken.

Back to top
close button