Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Over Axis

Axis Communications, een betrouwbare leider in beveiliging, cyberbeveiliging en videobewaking, maakt gebruik van innovatieve technologie om productprestaties te optimaliseren, kosten te besparen en integratie te vereenvoudigen.

Netwerkcamera's

Het allerbeste op het gebied van netwerkvideo: innovatie, kwaliteit en mogelijkheden

AXIS Camera Station VMS

Snelle installatie en intuïtieve bediening. Verbindt alle apparaten die nodig zijn voor je fysieke beveiligingsoplossing met elkaar.

Axis Access control

Grote of kleine sites. Complex of eenvoudig. Met Axis vindt u een toegangscontroleoplossing die voldoet aan uw behoeften.

Axis netwerkaudio

Voeg eenvoudig audio toe aan je portfolio. Netwerkaudio is de perfecte toevoeging aan een netwerkcamerasysteem. Stop direct ongewenste situaties.

Waarom Axis?

Axis biedt het meest complete cameraportfolio in de branche, samen met een gebruiksvriendelijke VMS. Dit kan worden gebruikt als basis voor het bouwen van geïntegreerde bewakingsoplossingen die bestaan uit camera's, audio, toegangscontrole en nog veel meer. Een kernonderdeel van elke oplossing is de Video Management Software (VMS), en bij Axis hebben we twee opties waaruit u kunt kiezen: AXIS Camera Station of AXIS Companion. Bovendien staan de producten van Axis bekend als veilig en betrouwbaar. Het aanbieden van camera's van hoge kwaliteit met lage uitvalpercentages, terwijl cyberveiligheid voorop staat met gecodeerde communicatie.

Axis end-to-end oplossingen

Drie dimensies voor het versnellen van beveiligingsprojecten: efficiëntie, technologie, ondersteuning.

Aanbevolen producten

Meer informatie

Axis Partner Programma

Partners van Axis profiteren van een alsmaar groeiende innovatie- en kennispool met een wereldwijde reputatie van uitmuntendheid.

AXIS Site Designer

Een systeem ontwerpen is niet eenvoudig, dat beseffen we. Het toverwoord voor deze ontwerptool is AXIS Site Designer.

 

Voor een slimmere, veiligere wereld

Onze ervaring met netwerkvideo- en audio-oplossingen, analyse en toegangscontrole draagt bij aan de bescherming van mensen en eigendommen, procesoptimalisatie en verhoogt de bedrijfsefficiëntie en informatietoegang.

Axis Videos

  • ONE interface voor video en toegangscontrole
  • Audio voor beveiliging
  • Axis Live op het lichaam
  • Axis Site-ontwerper

Axis maakt een slimmere en veiligere wereld mogelijk, door oplossingen te ontwikkelen die niet alleen de veiligheid maar ook de bedrijfsresultaten verbeteren. Als aanbieder van netwerktechnologie en marktleider biedt Axis oplossingen voor videobewaking, toegangscontrole, intercoms en audiosystemen. Onze oplossingen worden versterkt door slimme analyticstoepassingen en kwalitatief hoogwaardige trainingen. Axis heeft ongeveer 4.000 toegewijde werknemers in meer dan 50 landen en werkt samen met een wereldwijd netwerk van partners gespecialiseerd in technologie en systeemintegratie om klantspecifieke oplossingen te leveren. Axis is opgericht in 1984 en heeft zijn hoofdkant oor in Lund, Zweden. Ga naar onze website www.axis.com voor meer informatie over Axis.

close button