Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button
ADI, Video nieuws en updates ...

Laatste update op: 10/12/2019

Partner programma's Hik & Dahua
Dahua & Hikvision | Partner programma's
Zowel Dahua als Hikvision beschikken over partner programma's met meerdere niveaus, deze bieden u naast een hogere korting, extra ondersteuning zoals training en demo’s. Bij Hikvision gebeurt de registratie middels hun Portal, bij Dahua gaat dit middels een contract.
Voor meer informatie omtrent de partner programma's van deze fabrikanten kan u contact opnemen met uw ADI Account Manager, deze helpt u met plezier verder.

 
MELD U NU AAN BIJ DAHUA
 
MELD U NU AAN BIJ HIKVISION
 
New @ ADI
New @ ADI | Eocortex & Araani
Eocortex , vanaf 01/01/2020 ook bij ADI Nederland beschikbaar.
De samenwerking met Eocortex die in 2018 begon met België en Luxemburg, wordt nu ook uitgebreid naar Nederland.
Ook werd recent Araani aan het ADI Benelux gamma toegevoegd. Araani biedt een rookdetectieoplossing middels een ACAP die op AXIS camera's wordt geïnstalleerd.
Naast hun Video Management System biedt Eocortex ook Video Analytics voor o.a. gezichts- en kentekenherkenning, rookdetectie, Heat Mapping en People Counting.
De Eocortex oplossingen zijn erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Voor meer informatie of het bekijken van uw projecten kunt u steeds bij ons terecht.
MEER INFO
OVER EOCORTEX
 
MEER INFO
OVER ARAANI
 
Axis TCO
Axis | Een andere benadering op TCO
EntranceManager is een Cloudbased toegangscontrolesysteem. Hierbij kan gedacht worden aan alle vormen van toegangscontrole. Bv. deuren, kasten, tourniquets en slagbomen. EntranceManager maakt ook aanwezigheids- en tijdsregistratie mogelijk. EntranceManager is jouw virtuele conciërge. Iemand die dag en nacht alles voor je in de gaten houdt. Dit alles via de Cloud.
EntranceManager werkt met een datacenter waar interne kwaliteitsmanagers en externe auditors zich continu bezighouden met de bewaking van de kwaliteit en veiligheid. Er is dus sprake van 24/7 online controle en monitoring. 
 
MEER INFO
 
Honeywell update
Honeywell  | Video security probleem
Honeywell meldt dat een select aantal producten uit hun gamma kwetsbaarheden hebben. Waaronder; niet-geverifieerde kwetsbaarheid voor toegang tot audio, IP Camera denial of service-beveiligingslek en IP-camera en recorder Replay Attack Vulnerability
Deze problemen kunnen echter verholpen worden met een upgrade naar de nieuwste firmwareversie. Lees alles over deze verschillende kwestbaarheden en hoe deze op lossen in de drie Security Notificaties die u kunt downloaden via onderstaande links.
IP camera en recorder Replay Attack Vulnerability
IP camera
Denial of Service Vulnerability
IP Camera Unauthenticated Access to Audio Vulnerability
PROMO INFO
MEER INFO
DOWNLOAD
HET OVERZICHT

 

 

 

Koop Connectix Cat5 of Cat6 kabel per 10 dozen en profiteer van een zeer interessante bulkprijs! VOLLEDIG GAMMA CAT 5E en CAT 6 kabel OP VOORRAAD!
Bekijk nu onze nieuwste CONCURRERENDE prijzen.
 

Bent u al op de hoogte van de laatste product releases van AG Neovo. Klik op bovenstaande link om meer te lezen over de interactieve meetboard schermen en de PID Command & Ctrl software.

Het Video gamma bij ADI is permanent in beweging. Producten worden geüpdatet, vervangen of zijn niet langer van toepassing.
Bekijk dus even ons overzicht met uitgefaseerde producten en hun vervangers.

 
close button