Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Schaaf uw kennis bij...

Met ADI-Academy blijft u steeds op de hoogte van de meest recente technologieën. Neem deel aan deze verijkende opleidingen die door de fabrikant of onze gekwalificeerde medewerkers worden gegeven en hou zo een competief voordeel op de markt.

Rekening houdend met de richtlijnen COVID-19, hebben we alvast een nieuwe agenda voor Q3/Q4 _ 2020 voor u uitgewerkt.

De opleidingen zijn opnieuw voorzien in de diverse trainingslokalen, zoals aangeduidt in de agenda. Maar merk op dat er tijdens de maand oktober enkel Webinar trainingen zullen gegeven worden, wegens de verhuis, behalve in het ADI filiaal van Loppem. Daar loopt de opleiding gewoon door. 

 

Een overzicht van de actuele webinars kan u terugvinden via deze link

Het overzicht van de in-house opleidingen kan u opnieuw terugvinden via onderstaande links.

Vindt u in de agenda niet de training dat u graag wilt volgen, neem dan contact op met ons opleidingsteam via telefoon: +31 6 24 26 90 80 of stuur een eMail naar: [email protected].

Dank voor het begrip

ADI's in-house trainingen worden georganiseerd rekening houden met de COVID-19 voorschriften.

 

Industry trainingen

Verschillende van onze leveranciers organiseren ook zelf een trainingsprogramma. Klik op onderstaande logo’s om een training te volgen bij deze fabrikanten:

close button