Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Texecom

Capture bewegingsdetectors

Cover all applications with fewer models. Elk aspect van elk Capture-model is ontworpen om de prestaties naar een hoger niveau te tillen.

SmartCom 4G

Companies: ​Beheer, configureer en controleer uw portfolio van alarmsystemen. Texecom Cloud - nu beschikbaar via 4G

Premier Elite systemen

De Premier Elite Series biedt   n allesomvattende systeemarchitectuur en randapparatuur die geschikt zijn voor de eenvoudigste en kleinste tot en met de grootste en meest complexe beveiligingstoepassingen.

SmartCom en SmartCom 4G

De Texecom Connect SmartCom is een communicatiesysteem op basis van ethernet en wifi dat de Texecom Connectbeleving ondersteunt doordat het elk Premier Elite-bedieningspaneel verbindt met een lokaal netwerk.

De nieuwe SmartCom 4G-communicator van Texecom voegt nieuwe verbindingsopties toe voor Premier Elite-systemen die de betrouwbaarheid van de verbinding verbeteren. De SmartCom 4G biedt toegang tot de Texecom Cloud- en Texecom Connect diensten via single path (4G) of dual path (4G plus Ethernet of wifi) en is altijd aan, altijd klaar en altijd beschikbaar.

Winkel op categorie

Controle panelen
Detectoren
Communicatoren

Texecom Cloud

Beheer, configureer en controleer uw portfolio van alarmsystemen. Zorg voor zichtbaarheid van alle gebruikers van de Texecom Connect-app en toegang tot premiumfuncties om uw portfolio actief te beheren.

Meer info

Texecom Connect

Met de Texecom Connect-app kunt u uw beveiliging direct vanaf uw compatibele smartphone of tablet bedienen. Controleer de werking van uw beveiligingssysteem, ontvang meldingen van systeemgebeurtenissen en bewaak camera's of activiteiten vanaf elke locatie.

Meer info

Digital Services

De digitale services van Texecom voegen waarde toe, verbeteren de efficiëntie en bieden gebruikers voordelen in elke fase van inbraakbeveiliging

Texecom Cloud

Texecom Cloud biedt uw bedrijf de hulpmiddelen om uw alarmsysteemportfolio te beheren, configureren en controleren.

Meer info
Texecom Pro

Zorg ervoor dat uw medewerkers TexecomPro hebben, de gratis app voor iOS en Android die ondersteuning en informatie biedt met één druk op de knop.

Meer info
Texecom Academy

Texecom Academy biedt een verscheidenheid aan cursussen om installateurs de expertise te bieden die nodig is om de voordelen van Texecom te maximaliseren.

Meer info

Video's

Capture-bewegingsdetectoren
Hoe de SmartCom 4G te installeren
Beheer uw met de cloud verbonden systemen

Texecom staat hoog aangeschreven als het toonaangevende beveiligingsbedrijf door professionele, commerciële, residentiële en industriële klanten over de hele wereld. We worden vertrouwd door meer dan 300.000 professionele installateurs, die wereldwijd meer dan een miljoen mensen en eigendommen beschermen.

Back to top
close button