Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button
Boeiende en informatieve evenementen…

ADI-evenementen bieden een uitstekend forum om branchekennis op
te doen, te netwerken met fabrikanten, ADI medewerkers
en concullega's en uiteindelijk nieuwe strategieën te ontdekken om uw bedrijf te laten groeien in een snel veranderende concurrentiële markt.

ADI Expo Nederland
We zijn al volop gestart met de organisatie van de 2020 editie en kijken er samen met de reeds aangemelde fabrikanten naar uit om u weer te mogen ontvangen. Zet 5 maart alvast in uw agenda en we houden u regelmatig op de hoogte van onze plannen.
 
Trainingen
Een goede technische kennis is van groot belang voor elke installateur, ADI biedt daarom een breed scala aan trainingen. Deze trainingen zijn de perfecte manier om nieuwe beveiligingsmogelijkheden te ontdekken en op de hoogte te blijven van de allernieuwste technologieën in de snel veranderende securityindustrie.
 
Seminars & roadshows
Doorheen het jaar worden er zowel door ADI als door onze fabrikanten  evenementen georganiseerd  rond de nieuwste technologieën en oplossingen. Tijdens deze eveneenten zijn wij altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en productdemonstraties te geven. Registreer u voor onze nieuwsbrief om updates hierover te ontvangen.