Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

CDVI

High security toegangscontrole

Atrium Krypto toegangscontrole biedt u de hoogst beveiligde en complete manier om uw deuren te beheren. AES256 encryptie en bluetooth compatibel voor een verbonden ervaring met al uw smart devices.

Next level biometrische lezers

ievo verlegt de lat voor betrouwbaarheid en nauwkeurigheid in de biometrische toegangsindustrie. De best-in-class technologie van ievo is ontwikkeld om naaldoos te integreren in bestaande systemen.

Smart standalone oplossingen

Van slimme, smartphone bestuurbare keypads tot autonome systemen en zenders en ontvangers, onze producten zijn geschikt voor installaties van alle formaten. Overal toepasbaar, altijd innovatief.

Waarom CDVI?

De CDVI Group is een wereldwijde fabrikant van geavanceerde toegangscontrole oplossingen en heeft een breed aanbod aan innovatieve producten. Online en standalone toegangscontrole, vergrendeling, deurautomatisering, biometrische toegangssystemen, steeds hoogwaardige producten die de veiligheid verhogen en de mobiliteit verbeteren in elk type gebouw.

Winkel op categorie

Online toegangscontrole
Kaarten & tags
Keypads
Elektro-magneten

Ontdek Atrium Krypto

Ontdek hoe high security voor u het verschil kan maken tijdens een gesprek of opleiding van één van onze collega’s en wij staan u bij met raad en daad.

Neem contact op

Blijf op de hoogte

In een industrie waar innovatie niet stilstaat houden wij u graag op de hoogte van alle laatste CDVI nieuwtjes.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Connectivity IS your key

Dankzij de mobile features van Atrium Krypto is uw smartphone een eindeloze bron aan mogelijkheden om uw toegang te beheren. Ontdek het vandaag.

Atrium Krypto

Dankzij de mobile features van Atrium Krypto is uw smartphone een eindeloze bron aan mogelijkheden om uw toegang te beheren. Ontdek het vandaag.

Naar brochure
Catalogus 2022

Onze catalogus voor 2022 staat vol producten, uitleg en oplossingen voor uw volgende installatie. Dankzij z’n klein formaat neemt u hem snel mee op site.

Naar catalogus
Keypads

Onze keypads zijn er in alle vormen en maten voor verschillende toepassingen. Benieuwd welke er het beste past in uw volgende installatie?

Naar brochure

Video's

Mobile Credentials voor Krypto
ievo biometrie in Atrium
Digiway - deurautomaten

Wanneer u zoekt naar een slimme en allesomvattende toegangscontrole project onder 1 dak, dan bent u bij CDVI aan het juiste adres. Dankzij de vele overkoepelende productgroepen zoals online toegangscontrole, lezers, kaarten en tags, codeklavieren/keypads, zenders en ontvangers, elektrische sluitplaten, elektromagneten, voedingen, architecturale profielen en accessoires zoals drukknoppen, bent u zeker van een complete en kwalitatieve installatie. Ons team zet zich in om producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren aan beveiligingsinstallateurs, elektrotechnici, technici, distributeurs en groothandelaars. Bovendien zetten wij ons in om deskundige technische ondersteuning te bieden. Ons team beschikt over een grondige kennis van ons volledige productassortiment, met een gecombineerde ervaring van tientallen jaren. Als u hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op!

Back to top
close button